Putin’den zafer açıklaması: “Kaçınılmaz”

Silah fabrikası gezi sırasında Ukrayna ile mevcut durumda süregelen savaş ile ilgili konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna’da gerçekleşen savaşta zafer kesin, herhangi bir şüphem bulunmuyor.” dedi.

DÜNYA 18.01.2023, 17:44
Putin’den zafer açıklaması: “Kaçınılmaz”

St. Petersburg'da bulunan bir silah fabrikasını gezen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, burada açıklamalarda bulundu. Putin, Rusya’nın Ukrayna’da elde edeceği zaferinin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

“Zaferin yapı taşlarını oluşturdular”

Elde edilecek zaferin temel taşlarını Rus halkının birliği ve savaşta mücadele eden askerlerin oluşturduğunu dile getiren Rusya Devlet Başkanı “Savunma sanayi sektöründe sağladığımız çalışmaların yararlarını bir bir görmeye başladık” dedi.

Moskova'nın Doğu Ukrayna'da senelerdir devam etmekte olan bir savaşı durdurmayı planladığını iddia eden Putin, “Ukrayna’da gerçekleşen savaşta zafer kesin, herhangi bir şüphem bulunmuyor” şeklinde konuştu.

Öte yandan Putin sözlerine şu ifadeleri ekledi: “Rusya uzunca bir süredir Donbas'ta meydana gelen çatışmalar ile ilgili müzakere faaliyetlerini devam ettiriyor.”

Yorumlar (0)