Putin, "Meşgulüm" deyip telefonu Paşinyan'ın suratına kapadı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, meşgul olduğunu söyleyerek Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın suratına telefonu kapadı.

DÜNYA 05.10.2020, 14:49
Putin, "Meşgulüm" deyip telefonu Paşinyan'ın suratına kapadı!

Azerbaycan ordusu tarafından ağır kayıplara uğrayan Ermenistan, çareyi diğer ülkelere yalvarmakta buldu.

Sivillere acımasız bir şekilde saldıran ve yıllardır işgalci politikasını sürdüren Ermenistan'a karşı büyük bir başarı elde eden Azerbaycan askerleri, hem sivilleri korumak hem de toprak bütünlüğünü sağlamak için mücadele ediyor.

Azerbaycan ordusu, Bayraktar TB2 SİHA'lar ile Ermenilere ait mevzileri imha etmeye devam ediyor. 

Ermenistan, Azerbaycan ordusu karşısında hezimete uğraması, askerlerin mevzilerden kaçması veya teslim olması üzerine Rusya'dan yardım istedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, canlı yayında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan aradı.

Diğer ülkelerin liderleri ile gerçekleştirdiği görüşmelere dair değerlendirmede bulunan Rusya Devlet Başkanı Putin, Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın suratına kapadı. 

Basın mensuplarının önünde telefonu açan ve meşgul olduğunu belirten Rus lider, sonra konuşabileceklerini söyledi. 

Putin'in, telefonu Paşinyan'ın suratına kapaması ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Paşinyan, Ermenistan ordusunun başarısızlığı nedeniyle Rusya'dan destek istediğini bir kez daha ispatlamış oldu. Sosyal medya kullanıcıları, o anlara dair görüntülerle dalga geçmeye başladı.

Yorumlar (1)
Nərmin Hüseynzadə 12 yaş 4 yıl önce
Türklərə və Pakistanlılara Azərbaycandan salam. Əslində müharibə bizə çox şeyi öyrətdi. Məsələn kimin dost kimin düşmən olduğunu öyrətdi. mən elə bilirdimki bizə dost sadəcə olan sadəcə bizim canımızdan çox sevdiyimiz türklərdi. Amma sən demə yanımızda Pakistanda var imiş. AZƏRBAYCAN TÜRKİYƏ PAKİSTAN


GÜC BİRLİKDƏDİR