Prens de olsan babandan para istiyorsun...

Kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğini bırakan Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın maddi anlamda sıkıntılı günler geçirdikleri ve Prens Charles'tan yardım talebinde bulundukları ortaya çıktı. 

DÜNYA 27.05.2020, 13:03
Prens de olsan babandan para istiyorsun...

Kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğini bırakan Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, oğulları Archie ile beraber ABD'de yeni bir hayata başladı. Fakat çift, hem güvenlik masraflarını hem de Fragmore Kır Evi'nin tadilat masraflarını karşılamakta güçlük çekti. 

Devletin sağladığı güvenlikten faydalanmayı sürdürebileceğini planlayan Prens Harry, dengelerin değişmesinin ardından senelik 4 milyon sterlini (yaklaşık 33 milyon TL) bulduğu düşünülen güvenlik masrafı için babası Prens Charles'tan yardım istedi. 

Aynı zamanda Prens Harry, bir kötü haber daha aldı. Çiftin, artık Fragmore Kır Evi için de aylık taksit ödeyeceği ifade edildi. Aylık taksitlerin içerisinde hem tadilat masraflarının hem de kiranın bulunacağı bildirildi. 

Bir kaynak, Prens Harry ile Meghan Markle'ın kendi güvenlikleri için ödeme yapmak durumunda kalacaklarını öğrendiklerinde üzüldüklerine dikkat çekerek, "Bu beklemedikleri bir durum olduğu için Prens Charles’tan devreye girmesini istemek zorunda kaldılar." dedi.

Yorumlar (0)