PKK yandaşlarından belediye başkanına saldırı!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, İngiltere’nin başkenti Londra’da terör örgütü PKK destekçileri tarafından saldırıya uğradı.

DÜNYA 28.10.2019, 11:29
PKK yandaşlarından belediye başkanına saldırı!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Uluslararası Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere geldiği Londra’da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının gösterisine denk geldiğini belirtti. 

PKK yandaşlarının Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan pankartlar taşıdıklarını ve Türkiye’yi sivilleri öldürmekle suçladıklarını vurgulayan Döğücü, "Yalan, iftira ve hakaretlere sessiz kalamazdık, kalmadık da. ‘Yalan söylüyorsunuz’ diye bağırdım. Üzerimize bayrak sopaları ve yumruklarla saldırdılar. Yanımızda sadece iki polis vardı onlar da çok yetersiz kaldılar." ifadelerini kullandı.

"Doğruyu tüm dünyaya haykırmaya devam edeceğiz"

Döğücü, eşi ve danışmanının araya girmesiyle bölgeden uzaklaştırıldığını belirterek, "Şartlar her ne olursa olsun ülkemize, milletimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan haksızlıklar karşısında dik durarak doğruyu Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde tüm dünyaya haykırmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

PKK yandaşları, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu ortadan kaldırmak, bölgeye barış ve huzur getirmek için Barış Pınarı Harekâtı'nı başlatmasının ardından Avrupa’nın değişik kentlerinde gösteriler düzenledi.

Yorumlar (0)