PKK fitre bedelini belirledi!

İslam düşmanı PKK, fitre bedeli belirleyerek Müslümanlardan fitre topluyor! İslam düşmanı YPG/PKK'nın görevlendirdiği teröristler kapı kapı dolaşarak fitre topluyor, fitreyi örgüte bağışlamak istemeyenlerin isimlerini alıyor.

DÜNYA 13.05.2020, 13:34 13.05.2020, 15:26
PKK fitre bedelini belirledi!

Namaz gibi ibadetlerle alay eden ve mensupları ağırlıklı olarak ateist olan bölücü terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de işgal ettiği bölgelerde sivil halka baskı yaparak, fitrelere göz dikti.

Suriye'de işgal ettiği bölgelerde halka zulmeden İslam düşmanı YPG/PKK'lı teröristler, ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan fitreye de el koyuyor.

Yerel kaynaklardan sağlanan bilgilere göre, terör örgütü DEAŞ'ın yöntemine başvuran bölücü terör örgütü YPG/PKK, vatandaşların fitrelerine el koymak için 3 teröristten oluşan gruplar oluşturdu.

Kapı kapı dolaşan YPG/PKK'lılar, terör örgütü saflarında çatışırken ölen teröristlerin yakınlarına bağışlamaları için halktan fitre topluyor.

İslam düşmanı PKK fitre miktarı bile belirledi

Bölücü terör örgütü YPG/PKK fitre miktarını kişi başı 1000 Suriye Lirası (yaklaşık 5,5 TL) olarak belirlerken, yoksullukla mücadele eden bölge halkı ise örgütün bu uygulamasına korkudan tepki gösteremiyor. Bölge halkı, itiraz etmeleri durumunda neler yaşayacaklarını geçmişteki tecrübelerden biliyorlar.

Kaynaklar, bölücü terör örgütü YPG/PKK mensubu teröristlerin, fitreyi örgüte vermek istemeyenlerin isimlerini not aldığı ve fişlediğini kaydediyor.

Ramazan ayında da zulüm

İslam düşmanı YPG/PKK, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınını bahane ederek vergileri artırmış ve temel gıda fiyatları son iki ayda yaklaşık iki katına yükselmişti.

Alınan bilgilere göre, bölücü terör örgütü YPG/PKK'lı teröristler, dün ülkenin kuzeydoğusundaki Kamışlı ilçe merkezinde geçimini işportacılıktan kazanan sivillere saldırdı.

Tezgah sahiplerinin çoğu kaçarken, kalanlardan bir sivil ise teröristler tarafından darbedildi.

Fiziki saldırıya maruz kalan sivil, olayın hemen ardından intihar etmek için bir binanın üzerine çıktı.

Olay yerindeki kalabalık, mağdur sivili ikna ederek eyleminden vazgeçirdi.

Bölücü terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin kuzeyindeki Tel Rıfat ve Münbiç ilçeleri ile Fırat Nehri'nin doğusundaki Rakka, Haseke ve Deyrizor illerindeki işgaline devam ediyor.

Yorumlar (0)