Pensilvanya'da büyük kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirdi, 50'den fazla yaralı var. Kazaya 3 tır, 1 yolcu otobüsü ve çok sayıda otomobil karıştı.

DÜNYA 06.01.2020, 11:51
Pensilvanya'da büyük kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 tır, bir yolcu otobüsü ve çok sayıda otomobil birbirine girdi.

Zincirleme trafik kazası, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Pittsburgh şehri yakınlarında bulunan bir otoyolda meydana geldi.

Pensilvanya eyalet polisinden yapılan açıklamaya göre, zincirleme trafik kazasının ilk halkası, virajı alamayan yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesiyle oluştu.

Otobüsün arkasında aynı yönde gitmekte olan 3 tır da otobüse ve peş peşe birbirlerine çarptı. Ardından otomobillerin de karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi, 50’den fazla kişi de yaralandı.

Yaşamını yitirenlerden 2’sinin tır sürücüsü olduğu bildirildi. Zincirleme kazanın meydana geldiği olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılardan bazılarına olay yerinde müdahale ederken bazılarını ise ambulanslarla hastaneye götürdü.

Yolcu otobüsünün devrilmesiyle başlayan ve peş peşe 3 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)