Pelosi, Trump'a "hastalık derecesinde şişko" dedi, ortalık karıştı!

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında "hidroksiklorokin" isimli ilacı almanın iyi bir fikir olmadığını belirterek, "İlacın kalbe zarar verdiği söyleniyor ve Trump hastalık derecesinde şişko." dedi. 

DÜNYA 21.05.2020, 10:02
Pelosi, Trump'a "hastalık derecesinde şişko" dedi, ortalık karıştı!

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi ve ABD Başkanı Donald Trump arasında yeni bir gerginlik yaşandı.  

ABD Başkanı Trump, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisinde etkili olduğunu ileri sürdüğü "hidroksiklorokin" isimli ilacı kullandığını açıklamıştı. Bunu üzerine ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, katıldığı bir canlı yayında, buna tepki gösterdi.

"Trump için bu tartışmalı ilacı almak iyi bir fikir değil"

Pelosi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Trump için bu tartışmalı ilacı almak iyi bir fikir değil. İlacın kalbe zarar verdiği söyleniyor ve Trump hastalık derecesinde şişko." ifadelerini kullandı.

"Pelosi hasta bir kadın"

Söz konusu açıklamaları "zaman kaybı" olarak nitelendiren Trump, "Pelosi hasta bir kadın, ciddi akıl sağılığı problemleri yaşıyor." şeklinde konuştu.

"Ben de ona kendi dilinden konuştum"

Pelosi, bunun üzerine Trump'ın bu kadar "hassas" tepki vereceğini beklemediğini ifade ederek, "Trump kendisi her zaman insanların kilosu hakkında konuşuyor. Ben de ona kendi dilinden konuştum." dedi. 

Yorumlar (0)