Paşinyan'ın kızından paylaşım: "Hayallerimiz yok oldu!"

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın kızı olan Mariam Paşinyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "hayallerinin yok olduğunu" ifade etti. 

DÜNYA 20.10.2020, 14:47
Paşinyan'ın kızından paylaşım: "Hayallerimiz yok oldu!"

Terör devleti Ermenistan, Azerbaycan karşısında ağır kayıplara uğramaya devam ediyor. 

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermeni halkına itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunmuştu.

Ermeni ordusunun kritik düzeyde kayıplar verdiğini ve hem kuzeyde hem güneyde geri çekilmeye başladığını belirten Paşinyan, Azerbaycan ile yaşanan gerginliği "çok ciddi" şeklinde nitelendirmişti.

Paşinyan, Ermeni askerlerinin mevzilerden kaçmaya veya teslim olmaya başlamaları üzerine "birlik ve beraberlik" çağrısı yapmıştı. 

Savaş meydanında savunmasız kalınca sivillere acımasız bir şekilde saldırmaya başlayan Ermenistan, son çare olarak da SİHA'ları şaşırtmak için mevzilere cansız manken yerleştirmeye başlamıştı.

Paşinyan'ın kızı olan Mariam Paşinyan'dan da itiraf niteliğinde bir açıklama geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mariam Paşinyan, kişisel amaçlarının ve hayallerinin yok olduğunu ifade etti.

Mariam Paşinyan, kişisel hayallerinin Ermenistan ordusu ve ülkeyle alakalı olduğunu kaydetti. 

Bakanlık da açıklamada bulundu

Ermenistan Savunma Bakanlığı, cephe hattındaki son duruma ilişkin açıklamada bulundu.

Bakanlık Temsilcisi Artsrun Hovhannisyan, Ermeni güçlerinin Azerbaycan ordusu karşısında uğradığı hezimeti gizlemeye çalıştı.

Hovhannisyan, geri çekilmenin "yenilgi" manasına gelmediğini ifade etti.

1918, 1947 ve 1992 senelerinde Ermeni güçlerinin geri çekildiğini ancak daha sonra galip geldiklerini ileri süren Hovhannisyan, ordunun şimdi de geri çekildiğini ama kazanacağını iddia etti. 

Yorumlar (0)