Paris’te bıçaklı saldırı: Çok sayıda yaralı var

Fransa'nın başkenti Paris'te bıçaklı saldırı gerçekleşti. Bölgede bulunan tren istasyonuna giden bir kişi çevredekileri yaraladı. Saldırgan polis ekiplerince etkisiz hale getirildi.

DÜNYA 11.01.2023, 10:24 11.01.2023, 10:36
Paris’te bıçaklı saldırı: Çok sayıda yaralı var

Fransa'nın başkenti Paris'te bıçaklı saldırı gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bölgede yer alan tren istasyonunda giden bir kişi yanında taşıdığı bıçakla çevredekilere saldırdı. Olay sırasında yaralananlar olurken, zanlı polis ekiplerince etkisiz hale getirildi.

Geçtiğimiz ay benzer bir saldırı düzenlenmişti

23 Aralık 2022 günü Paris'te bir silahlı saldırı daha yaşanmıştı. Ahmet Kaya Kültür Merkezi civarında gerçekleşen silahlı saldırının failinin 69 yaşındaki William M. olduğu belirlenmişti. William M. söz konusu olay sırasında üç kişinin yaşamını yitirmesine sebep olmuştu.

Üç kişinin hayatını kaybettiği, üç kişinin ise yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştiren William M. polise verdiği ifadesinde, "Avrupalı olmayan ancak ülkesinde yaşayan yabancıları birer düşman olarak gördüğünü" dile getirmişti. Bu olayın ardından Paris sokaklarında terör yandaşları eylemlerde bulunarak çevreye zarar vermişti.

Yorumlar (0)