Paris Hilton’dan yaşadığı travma ve nişanlısı hakkında samimi itiraflar!

Dünyaca ünlü güzel model Paris Hilton’dan okul döneminde yaşadığı istismar hakkında açıklamalara bulundu. Yaşadığı travmaya bağlı stres bozukluğu yaşadığını belirten Hilton, bu durumun yaşadığı ilişkilere de etkisinin olduğunu belirtti. Ancak Hilton, nişanlısı Carter Reum hakkında: ‘Beni ben olduğum için seviyor’ dedi.

DÜNYA 05.04.2021, 11:31 06.04.2021, 12:19
Paris Hilton’dan yaşadığı travma ve nişanlısı hakkında samimi itiraflar!

Okul yıllarında yaşadığı istismarla ve son günlerde bitcoin yatırımı yaptığı haberleriyle gündeme gelen dünyaca ünlü sosyetik güzel Paris Hilton, maruz kaldığı istismarın hayatını nasıl etkilediğini anlattı. 1990'lı yıllarda yatılı okulda kaldığını söyleyen Hilton, yaşadığı istismarın hayatı boyunca kendisini etkilediğini itiraf etti. Özellikle hayatında travma sonrası stres bozukluğuna yani TSSB’ye neden olduğunu söylen Hilton, günümüzde be yaşadığı ilişkilere bunun etkisi olduğunu belirtti.


 

Yardıma ihtiyacı olan çocukların desteklenmesi

Eskiden çok kabus gördüğünü söyleyen Hilton, yatılı okullarda bir çok insanlık dışı uygulamaların olduğuna ve bunu yaşatanların sorumlu tutulmaları gerektiğine dikkat çekti. Sıkıntı yaşayan gençler için onların ihtiyacını karşılamak adına kocaman bir endüstri olduğunu ve çocukların desteklenmesi
gerektiğini, onlarında da bunu hissetmesi gerektiğine işaret etti. Başka hiçbir çocuğun kendisinin yaşadıklarını yaşamaması gerektiğine işaret eden Hilton, gelip geçici yaşadıklarından dolayı kimi zaman yalnız hissettiğini de sözlerine ekledi.



“Beni ben olduğum için seviyor”

40. yaş gününde uzun zamandır beraber olduğu Carter Reum’la nişanlanan Hilton, nişanlısının kendi renkli geçmişine saygı duyduğunu söyledi. Nişanlısının kendisinden hiçbir beklentisi olmadığını belirten Hilton, Reum hakkında ‘Beni ben olduğum için seviyor’ yorumunda bulundu. Hilton daha önce hazırladığı bir podcastte, çocuk sahibi olmayı düşündüklerini belirtti.

Yorumlar (0)