Panama’da Squid Game temalı parti kana bulandı, 8 kişi öldü

31 Ekim akşamı tüm dünyada kutlanan Cadılar Bayramı’na Panama’da gölge düştü. O akşama özel düzenlenen ‘Squid Game’ temalı partide 2 çetenin üyeleri kavgaya tutuştu, 8 kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.

DÜNYA 04.11.2021, 14:14 06.11.2021, 09:37
Panama’da Squid Game temalı parti kana bulandı, 8 kişi öldü

Panama’nın başkenti Panama City’de meydana gelen olayda; olay günü Cadılar Bayramı’nı kutlamak amacıyla dünyanın en popüler dizilerinden biri olan Squid Game’den esinlenilerek bir parti organizasyonu yapıldı. Bir bowling salonunda gerçekleşen partide henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı 2 çeteye mensup bazı kişiler arasında çatışma çıktı. Olayda 8 kişi hayatını kaybederken 7 kişi yaralı olarak kurtuldu.

Cesetler çöp konteynırından çıktı

İlk ateş eden kişinin ‘Los Galacticos’ adını taşıyan bir çetenin mensubu olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. 4 kişinin hastanede yaşamını yitirdiği belirtilirken, 3 kişinin cansız bedenine ise bir çöp konteynırında bulundu açıklandı.

2 kişi gözaltında

 Bölge savcısı yaptığı açıklamada, olayla ilgili olarak 2 kişinin gözaltında olduğunu ve bu kişilerden birinin olayı başlatan çete mensubunun kardeşi olduğu bilgisini verdi. Savcı ayrıca hayatını kaybeden bu kişinin, kardeşini korumak amaçlı silahı ateşlediğini düşündüklerini söyleyerek, 2 çetenin arasında bir süredir bir rekabet yaşandığına da dikkat çekti.

Yorumlar (0)