Ordu'da seri katil vakası! Fotoğraflar bulundu!

Ordu’da, 12 kişinin öldürülmesiyle ilişkisi olduğu öne sürülen Mehmet Ali Çayıroğlu’nun (45) cep telefonunda, kurbanlarını öldürmeden önce çektiği fotoğraflara rastlandı.

DÜNYA 30.11.2019, 18:47
Ordu'da seri katil vakası! Fotoğraflar bulundu!

Ordu’nun Akkuş ilçesinden Samsun’a taşınarak, şarküteri dükkanı açan ve çok sayıda suçtan sabıkası bulunan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun, 12 kişiyi yangın çıkararak ya da zehirleyerek öldürdüğü iddiasıyla Akkuş Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan soruşturma sürüyor.

İlk cinayetini cezaevinden çıktıktan sonra, 10 Şubat 2018 tarihinde Samsun’da işlediği öne sürülen Çayıroğlu’nun, kurbanlarının hayvanlarını kesip etlerini şarküteride sattığı, cep telefonu, kurusıkı tabanca, av tüfeği gibi bazı eşyalarını da köyündeki evine götürdüğü iddia ediliyor.

Çayıroğlu’nun Akkuş'taki evine yapılan baskında 23 büyükbaş ve küçükbaş hayvan, 3 adet av tüfeği, 4 adet cep telefonu ve ölenlere ait çok sayıda eşya ele geçirildi. Evde bulunan ve kurbanlara ait olduğu belirlenen cep telefonları incelemeye başlandı. Böylece 12 kişinin öldüğü cinayetler aydınlatılmış oldu.

Geceleri çıkıyor, sabah saatlerinde geri dönüyor

Çayıroğlu’nun olaylardan 5’inin meydana geldiği tarihlerde gece yarısı, evden üzerine kamuflaj kıyafet giyip, eline fener alıp çıktığı, sabah saatlerinde de geri döndüğü tespit edildi. 

Kurbanlara ait fotoğraflar, cep telefonunda!

Mehmet Ali Çayıroğlu’na ait cep telefonunun kriminal incelemesi de sona erdi. Cep telefonunda bazı kurbanlara ait fotoğraflarına rastlandı. Yapılan incelemede, şüphelinin öldürmeden kurbanlarının fotoğraflarını çektiği tespit edildi.

Ele geçirilen 3 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 4 adet cep telefonunun öldürülenlerden çalındığı, savcılık soruşturmasında delillerle kanıtlandı.

Suçlamaları kesin bir dille reddeden Çayıroğlu'nun, yaşlı ve yalnız yaşayan kurbanları seçtiği, bu kişiler ile önce hayvan pazarlığı yaptığı, daha sonra evlerine giderek, plastik kelepçe takıp gazla zehirlediği ardından da evleri ateşe verdiği iddia ediliyor.

Yorumlar (0)