Mohamed Hadid’den kızı Gigi Hadid hakkında şok açıklama!

İş adamı Mohamed Hadid’den, dünyaca ünlü top model kızı Gigi Hadid hakkında çok bir açıklamada bulundu. Kızı hakkında bir yazı kaleme alan Hadid  "Gigi Hadid hakkında bilmediğiniz 20 şey" başlığını koydu. Yazıda en çok, kızının bebekliğinden bu yana kendi parasını kendisinin kazandığını belirtmesi dikkat çekti!

DÜNYA 24.04.2021, 17:33 25.04.2021, 15:50
Mohamed Hadid’den kızı Gigi Hadid hakkında şok açıklama!

Her yaptıkları ve her söyledikleri söz olay olan, dünyaca ünlü top modeller Bella ve Gigi Hadid kardeşlerin iş adamı babaları Mohamed Hadid, ilginç bir açıklamada bulundu. Geçen ay Türkiye’ye gelen ve Refik Anadolu’un sergisini gezen Hadid, Türkiye hakkında övgüde bulunmuş ve oldukça konuşulmuştu. Bu kez emlak kralı baba Hadid, dünyaca ünlü kızı Gigi hakkında ilginç bir çalışmaya imza attı. Bir makale kaleme almaya harar veren Mohamed Hadid, ‘Gigi Hadid hakkında bilmediğiniz 20 şey’ başlığı altında yazısını yayınladı. 



‘Bebekliğinden bu yana kendi parasını kendi kazandı’

Yanının yanı sıra kızıyla çektirdikleri fotoğrafları da yayınlayan Mohamed Hadid, yazının bir bölümünde kızının kendisinden hiçbir zaman para almadığını belirtti. Kızının bebekliğinden bu yana para kazandığını söyleyen Hadid, parasını da kendi kendine kazandığını ve kendisinden 1 dolar bile almadığını belirtti. 72 yaşında olan Mohamed Hadid, kızının modellik kariyerinin küçüklüğünden itibaren başladığını ve daha sonra olimpik voleybol oynadığını da sözlerine ekledi.



Üniversite zamanından kızının, New York Üniversitesi'nde ‘Adli ceza psikolojisi’ bölümünde okuduğunu da sözlerine ekleyen Hadid, aynı zamanda kızının UNICEF yararına Ortadoğu ve Güney Doğu Asya'’ya gidip sosyal sorumluluk projelerine katıldığını da sözlerine ekledi. Kızının 35 milyon dolarlık bir serveti olduğunu söyleyen Mohamed Hadid, kuruşu kuruşuna tüm servetini kendisinin kazandığını belirtti.

Yorumlar (0)