Mısır polisi korku salarken (!)

Mısır'da polis ve askerlerin yarı çıplak şekilde yaptığı gösteri alay konusu oldu. Söz konusu gösterinin, seyreden kişilere korku vermeyi hedeflediği ancak daha çok güldürdüğü fark edildi. 

DÜNYA 15.10.2020, 16:10 15.10.2020, 16:16
Mısır polisi korku salarken (!)

Mısır'da oldukça ilginç bir gösteri gerçekleştirildi. 

Polis okulları ve askerî okullardan mezun olan kişiler, ortak bir gösteri hazırladı.

Söz konusu gösteri için geniş bir alanda farklı parkurlar oluşturulduğu görüldü. Polis okulları ve askerî okullardan mezun olan kişiler, değişik performanslar sundular.

Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah es-Sisi de söz konusu gösteriyi izlemeye geldi. Mısır'ın diğer üst düzey yetkilileri de Sisi ile birlikte söz konusu gösteriyi ayrı bir alandan seyretti. 

Polis okulları ve askerî okullardan mezun olan kişilerin, seyircilere korku vermeyi hedefledikleri ifade edildi. Fakat söz konusu kişilerin, korku salmaktan çok güldürdüğü fark edildi.

Polis ve askerlerin yarı çıplak olması ve suratlarına boya sürülmesi de dikkat çekti. Söz konusu kişilerin, araçların üzerinde şınav çektikleri ve tekerlek sürdükleri görüldü. 

Sosyal medyada konuşuldu

Sosyal medya kullanıcıları, Mısır polis ve askerlerinin gösterisine ilişkin paylaşımlarda bulundular. İşte o paylaşımlardan bazıları:

Yorumlar (1)
Yıldırım Tuna 4 yıl önce
O iş öyle vücut geliştirmeyle olmuyor. Bir kurşunluk işi var o vücudun. Alayınıza bir siha yeter de artar bile