Metro sapığını rezil etti!

Metro sapığı yakayı böyle ele verdi… Yolcunun, etek altından fotoğraf çeken sapığa müdahalesi alkış aldı!

DÜNYA 31.07.2019, 15:30 31.07.2019, 15:45

1.4 milyara yakın nüfusuyla dünyanın en kalabalık ülkesi Çin'de bir metroda mide bulandıran bir olay yaşandı. 
Çin metrosunda bir sapık, demirlerden tutunarak ayakta duran etekli bir kadının uygunsuz fotoğrafını çekmeye çalışırken yanında oturan yolcu durumu fark etti ve müdahalede bulundu. Önce ayağa kalkarak sapık ile kadının arasına giren sağduyulu adam; sapığın, kadının eteğinin altından çekim yapmasına engel oldu. Daha sonra yerini genç kadına vererek koruma sağlayan adam, sosyal medyada büyük övgü topladı.

Video rekor kırdı

Çin’deki metroda çekilen video kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekoru kırarak gündem oldu. Çin’deki bir metroda çekilen görüntüde elinde akıllı telefonuyla oynayan sapık bir adamın ayakta duran kadın yolcunun eteğinin altından telefonunu uzattığı görülüyor.

Akıllı telefonuyla oynuyormuş gibi görünmeye çalışan ancak aslında telefonun ön kamerasıyla kadının uygunsuz fotoğraflarını çeken sapık adam durumu kimseye fark ettirmemeye çalışırken, yanında oturan adam durumu fark ediyor ve olaya müdahale ediyor. Sapık adamın yanında oturan yolcu hızla ayağa kalkarak sapığın önüne geçiyor ve genç kadını da kendi yerine oturmaya davet ediyor.

İlk an dâhil, paylaşıldığı günden beri izlenme rekoru kıran videodaki kahraman adam büyük övgü toplarken, bazı kullanıcılar metro sapığının yakalanarak cezalandırılması gerektiğini söylüyor.

Yorumlar (0)