Merkel'den sağlığıyla ilgili açıklama!

Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kameralar önünde iki defa titrerken görülmesi üzerine sağlık durumuyla ilgili spekülasyonları "İyiyim" diyerek yanıtladı.

DÜNYA 30.06.2019, 16:27 30.06.2019, 22:43

Japonya'daki G20 zirvesinde Alman DPA haber ajansına konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, "sağlığıyla ilgili endişelerin hızla yok olacağına inandığını" ifade etti. Titremesinin sebebi ve doktora görünüp görülmediği sorulduğunda ise Almanya Şansölyesi Angela Merkel "doktora bildirilmesi gereken özel bir durum olmadığını" dile getirdi.

Almanya Şansölyesi Angela Merkel Perşembe günü Berlin'deki törende iki dakika boyunca titrerken görülmüş ve korkutmuştu. Gelecek ay 65 yaşına basacak olan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, titremesi durana kadar kollarını kavuşturup beklemişti. Bu sırada da kendisine uzatılan bir bardak suyu kabul etmemişti.

Almanya Şansölyesi Angela Merkel daha önce de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin yanında titrerken görülmüş, sebebinin sıcak havalar nedeniyle "su kaybı" (dehidrasyon) olduğunu iddia etmişti.

Almanya Şansölyesi Angela Merkel 2017 yılında Meksika ziyareti sırasındaki bir askeri törende de titreme nöbeti geçirmişti. Almanya Şansölyesi Angela Merkel'in düzenli sağlık kontrolünden geçtiği ve herhangi bir sıkıntısı olmadığı açıklandı.

Yorumlar (0)