Melania, Beyaz Saray'da son Noel'e hazır!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) başkanlık seçimlerini kaybeden Donald Trump'ın eşi Melania Trump, Noel Kutlamaları için Beyaz Saray'ı dekore ettirdi. 

DÜNYA 02.12.2020, 12:00 02.12.2020, 12:07
Melania, Beyaz Saray'da son Noel'e hazır!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 3 Kasım günü gerçekleştirilen başkanlık seçimlerini Donald Trump kaybetmişti. Trump, başkanlık seçimlerine hile karıştığını belirterek, sonuçlara itiraz etmiş, daha sonra da Joe Biden için geçiş sürecinin başlatılmasına karar vermişti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) başkanlık seçimleri nedeniyle kargaşa devam ederken, Beyaz Saray'da yeni yıl için yapılan hazırlıkların sona erdiği görüldü. 

Tema: Güzel Amerika!

Beyaz Saray tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın 2021 senesinin temasını "Güzel Amerika" olarak seçtiği ifade edildi. 

Yeni dekorları gösterdi

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Melania Trump, Beyaz Saray'da bulunan odaların yeni dekorlarını gösterdi. 

Mavi Oda'da yer alan Noel ağacında sarı ışıkların bulunduğu fark edildi. Kırmızı Oda'da da bir ağacın ve farklı süslemelerin bulunduğu görüldü. 

"Birçok güzel yere gittim"

Melania Trump, son 4 senedir Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) birçok güzel yerine seyahat etme fırsatına sahip olduğunu belirterek, Beyaz Saray'ın tatil dönemine hazır durumda olmasını sağlayan bütün personele ve gönüllülere teşekkürlerini sundu. 

Öte yandan, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan öğrencilerden "ülkeyi güzel hale getiren şeyleri" süs eşyaları ile betimlemeleri talep edildi. 

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) yeni başkanı seçilen Joe Biden, 2021 yılının Ocak ayında başkanlık koltuğunu devralacak. Yani Donald Trump, Beyaz Saray'da son Noel'ini kutlamış olacak.

Yorumlar (0)