Meghan Markle’ın taziye için, Kraliçe Elizabeth’i aradığı iddia edildi!

99 yaşında hayatını kaybeden Prens Harry’nin cenazesine katılamayacak olan Meghan Markle hakkında iddialar ortaya atılmaya başladı. Neden olarak hamileliğinden uçuş yapmanın riskli olması olarak açıklanan Meghan Markle’ın, Elizabeth’i taziye için aradığı iddia edildi. 

DÜNYA 14.04.2021, 14:05 15.04.2021, 10:23
Meghan Markle’ın taziye için, Kraliçe Elizabeth’i aradığı iddia edildi!

İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılarak Amerika’ya yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, 99 yaşındaki Prens Philip’in ölümüyle sarsıldılar. Cenazeye katılmak için İngiltere’ye giden ve salın nedeniyle cenazeye kadar karantinada kalan Prens Harry’nin ardından gözler Meghan Markle’a çevrildi. İkinci çocuğuna hamile olan ve cenazeye katılamayacak olan Meghan Markle hakkında iddialar ortaya atıldı.



Cenaze töreninde odak nokta olmak istemedi

Meghan Markle’ın cenazeye katılamama nedeni olarak ilk önce, doktorunun uçuş için tehlikeli bir süreçte olduğunu belirtmesi oldu. Ancak daha sonra ortaya atılan bir diğer iddia ise, Markle’ın cenaze töreninde odak noktasında olmak istememesi olarak belirtildi. 39 yaşında olan Meghan Markle, ikinci çocuğunu doğuracak ve salgın nedeniyle de fazla dışarı çıkmadığı belirtiliyor.



Taziye mesajını kabul etti
Ortaya atılan bir diğer iddia ise Meghan Markle’ın, Kraliçe Elizabeth’i arayarak taziyede bulunması oldu. 73 yıllık hayat arkadaşını kaybeden Kraliçe Elizabeth, Meghan Markle’ın baş sağlığı dileklerini kabul etti ve iddiaya göre Kraliçe, Düşes’in seyahat edememe durumunu da, saygı ve anlayışla karşıladığı belirtiliyor. Prens Philip’in cenaze töreni, 17 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Salgın nedeniyle 30 kişiyle sınırlı olacak olan tören, İngiliz halkına kapalı olacak. 

Yorumlar (0)