Maymunlar intikam için 250'den fazla köpeği öldürdü

Hindistan’ın Majalgaon eyaletinde bulunan küçük bir kasabada köpekler tarafından bir maymun yavrusunun öldürmesinin akabinde, maymunların intikam almak için yaklaşık olarak 250 köpek yavrusunu öldürdüğü öne sürüldü.

DÜNYA 19.12.2021, 01:06 19.12.2021, 23:52
Maymunlar intikam için 250'den fazla köpeği öldürdü

Eyalete bağlı Beed bölgesinde bulunan Lavool kasabasında köpekler tarafından bir maymun yavrusunun öldürmesinin akabinde, maymunların intikam almak için yaklaşık olarak 250 köpek yavrusunu öldürdüğü ileri sürüldü. 

Yerel medyada yer bulan haberde, kasaba halkı, maymunların köpek yavrularını bina çatılarına veyahut ağaç tepelerine doğru sürüklediğini ve aşağı iterek öldürdüğünü ifade etti. Haberde, kasım ayında yaklaşık olarak 250 köpek yavrusunun maymunlarca öldürüldüğü kaydedilirken, kasaba halkının olay karşısında devletten yardım talep ettiği ancak kasabaya gelen görevlilerin tek bir maymunu dahi yakalayamadığı belirtildi.

Çocuklara da saldırmaya başladılar

Kasaba halkının durum karşısında harekete geçtiği kaydedilen haberde, birçok kişinin köpekleri kurtarmak isterken ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

Kasabalılar, maymunların hemen hemen bütün köpek yavrularını katlettiğini söyleyerek, maymunların okula giden çocuklara da saldırmaya başladığını dile getirdi.

Yorumlar (0)