Market müşterisi dezenfektanı su içer gibi içti!

Rusya'da bir market müşterisi, marketten çıkarken duvarda asılı şişeden dezenfektanı su gibi içti. Güvenlik kameralarına takılan görüntüler, nisan ayında Donald Trump'ın koronaya çözüm olarak vücuda dezenfekte enjekte edilebileceği görüşünü paylaşmasını akıllara getirdi.

DÜNYA 11.10.2020, 21:40
Market müşterisi dezenfektanı su içer gibi içti!

Korona salgınının başlamasının ardından bütün dünya ülkeleri farklı uygulamalarla beraber salgının önüne geçmeye çalışıyor.

Virüsün en fazla görüldüğü ülkelerden olan Rusya’da tedbirler uygulanmaya devam ederken, bütün alışveriş merkezleri, eczane, market ve çeşitli esnaf grupları için dezenfektan bulundurma zorunluluğu getirildi.

Dükkanlara ve mağazalara girenler tarafından önce dezenfektan kullanılıp sonra alışveriş yapılıyor. Rusya Moskova’da ise bir müşterinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri olay oldu.

Ağzını şişeye dayayarak dezenfektan içti

Alışveriş için bir markete giren kişi kasiyere ödemesini gerçekleştirdikten sonra kapı girişinde asılı olan dezenfektan şişesine yöneldi. Müşteri çeşmeden su içercesine dezenfektan şişesine ağzını dayayıp dezenfektanı içmeye başladı. Bir zaman şişenin içinde bulunan dezenfektanı içen kişi sendeleyip marketten ayrıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldı.

Sosyal medyadaki görüntülere çok sayıda yorum ve eleştiri geldi.

Yorumlar (0)