Mark Wahlberg, yaklaşık üç haftada yeni karakteri için kaslandı!

Hollywood’un ünlü oyuncusu Mark Wahlberg, canlandıracağı yeni karakter için bambaşka biri oldu. Üç haftalık bir çalışma sonucunda kaslı bir vücuda sahip olan Wahlberg, sıkı çalışmasından sonra herkesi kendine hayran bıraktı. 

DÜNYA 04.05.2021, 13:39 04.05.2021, 17:33
Mark Wahlberg, yaklaşık üç haftada yeni karakteri için kaslandı!

Aksiyon filmlerinin aranan oyuncusu 49 yaşındaki aktör Mark Wahlberg, adeta bambaşka birine dönüştü. Daha önceki rolü için kilo alan Wahlberg, bu kez yeni canlandıracağı karakter için kas yaptı. Yaklaşık üç hafta boyunca çalışma yapan Wahlberg, yepyeni bir görünüme kavuşurken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, nasıl bir değişime uğramış olduğunu gözler önüne serdi. 



Önceki halini ve şimdiki halini paylaştı

Vücudunun kaslanmış halini sosyal medyada paylaşan Wahlberg, daha önce 10 kilo almış ve bu kilo tamı tamına üç haftada kaslanarak verdi. Sıkı bir spor ve dyet uygulayan Wahlberg, vücut çalışmasını daha tam anlamıyla tamamlamadı. Yeni rolü için 10 kilo daha alacak olan Wahlberg, önceki halini ve şimdiki halini paylaşarak nasıl bir değişime uğradığını göstermiş oldu. 
 


Daha önce de baklava kası yapmştı

Yeni rolü için ayrıca bıyık da bırakan Wahlberg, yönetmenliğini Rosalind Ross’un üstleneceği yeni filmde Los Angeles’a aktör olmaya giden bir dövüşçüye hayat verecek.



Daha öncede bir rolü için 45 günlük bir çalışma sonucu baklava kası elde den Wahlberg, karın kaslarını geliştirmişti. Wahkberg bunu,  2019 yılında yayınlanan “100%: Julian Edelman” filmi için yapmıştı. Ünlü aktör Zor Kazanç, Dövüşçü ve Tetikçi gibi filmlerdeki rolleriyle biliniyor.

Yorumlar (0)