Maradona'nın cenaze ekibinden skandal olay! Ülke ayağa kalktı!

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Maradona'nın hayatını kaybetmesi sonrası yapılan defin işlemleri esnasında cenaze evi çalışanları Maradona'nın naaşıyla fotoğraf çektirerek bir skandala imza attı.

DÜNYA 27.11.2020, 21:32
Maradona'nın cenaze ekibinden skandal olay! Ülke ayağa kalktı!

Arjantinli futbol efsanesi Maradona geçirmiş olduğu kalp krizinin ardından yaşama gözlerini yummuştu.

Ülkesi başta olmak üzere dünya futbolu için büyük bir anlam ifade eden efsane futbolcu için bütün dünyada hüzünlü vedalar gerçekleştirildi.

Naaşının halkın ziyaretine açılması sonrası yaşanan arbedeler bütün dünyayı şoke ederken yaşanan bir skandal daha gün yüzüne çıktı.

Cenaze ekibinden skandal paylaşım

Maradona'nın defin işlemlerini yapan özel bir firmanın 3 çalışanı Maradona'nın tabutunu açıp cansız bedeniyle fotoğraf çektirdi.

Fotoğraflarda yer alan kişilerden birinin kimliği belirlendi. Maradona'nın naaşının nakledildiği esnada cenaze aracında bulunduğu öğrenilen Diego Molina adındaki çalışanın görevine son verildi.

Görüntülerin basında yer almasının ardından ülke ayağa kalkerken, Molina'ya konuya ilişkin çok sayıda ölüm tehdidi geldiği ve hatta Arjantin vatandaşlığından çıkartılmasına ilişkin baskıların yapıldığı öğrenildi.

Cenaze işleri firmasının müdürü Diego Picon ise konuya dair açıklamalar yaptı. Picon, fotoğraflarda bulunan 3 kişinin taşeron bir işçi olduğunu ve bu görüntüler sonrası ilişkilerinin hızlıca kesildiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Maradona'nın avukatı: Bedelini ödeyecekler

Bununla birlikte Maradona ailesinin avukatı Matias Morla da konuya dair bir açıklama yaparak skandal görüntülere müdahil olan kişilere dair bütün yasal yollara başvurulacağını kaydederek şunları söyledi:

Yorumlar (0)