Madonna'nın başı belada!

Ünlü yıldızların çalıştığı hukuk firmasına saldırı düzenleyen korsanlar Madonna'ya ait sözleşmenin ekran görüntüsünü paylaşarak ele geçirdikleri verilere karşılık para istediler.

DÜNYA 12.05.2020, 16:48
Madonna'nın başı belada!

Madonna, Elton John, Lady Gaga, Robert De Niro, Rod Stewart ve Drake gibi dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncuların çalıştığı Grubman Shire Meiselas & Sacks hukuk firmasının sözleşmeler ve şahsi e-postalar dahil 756 gigabaytlık verisinin ele geçirildiği ileri sürüldü.

BBC'de yer alan haberine göre, Grubman Shire Meiselas & Sacks firmasının internet sitesi bilgisayar korsanların saldırısına uğradı ve tüm sistem çökertildi; bilgisayar korsanları, şirketin sözleşmeler ve şahsi e-postalar dahil 756 gigabaytlık verisini ele geçirdiğini hatırlatarak talepte bulundu.

Madonna'ya ait olduğu öne sürülen bir sözleşmenin ekran görüntüsünü de paylaşan korsanlar, ele geçirdikleri tüm veriler karşılığında para istedi.

New York'ta bulunan firma, konuyla ilgili müşterilere bilgi verildiğini ve siber güvenlik uzmanlarıyla çalıştıklarını duyurdu.

Korsanların talep ettiği para miktarı ve Grubman Shire Meiselas & Sacks'in bu kişilerle pazarlık edip etmediğine ilişkin bilgi paylaşılmadı.

Firmayla çalışan diğer ünlü isimler, gruplar ve şirketler arasında Elton John, Barbra Streisand, Barry Manilow, The Weeknd, U2, Sofia Vergara, Sony, LeBron James, Mike Tyson ve Activision'ın bulunduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)