Liderler Trump'ı çekiştirirken yakalandı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen NATO Zirvesi'ne katılan liderler, Kraliçe II. Elizabeth'in davetiyle Buckingham Sarayı'nda gerçekleştirilen resepsiyona katıldı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un resepsiyonda ABD Başkanı Donald Trump'ı çekiştirdiği anlar dikkat çekti.

DÜNYA 04.12.2019, 12:48
Liderler Trump'ı çekiştirirken yakalandı!

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan liderler için Kraliçe II. Elizabeth tarafından dün Buckingham Sarayı'nda resepsiyon verildi. Törende Kraliçe II. Elizabeth de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım gösterdiği resepsiyonda tüm liderler aile fotoğrafı çektirdi.

Fakat resepsiyona İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un konuşması damga vurdu.

Söz konusu anlar, kameralara yansıdı. Görüntülerde Boris Johnson'ın Emmanuel Macron'a "Niye geç kaldın?" diye sorduğu fark ediliyor.

"Geç kaldı çünkü basın toplantısı 40 dakika sürdü"

Tam da bu sırada Justin Trudeau, kendisiyle 30 dakikadan fazla görüşen ve gazetecilere açıklamada bulunan Donald Trump ile isim vermeden alay ederek, "Geç kaldı çünkü basın toplantısı 40 dakika sürdü." diyerek gülmeye başlıyor.

"Hepsinin ağızlarının açık kaldığını izlediniz"

Daha sonra Trudeau, Trump'ın ekibini kastederek, "Hepsinin ağızlarının bir karış açık kaldığını izlediniz." dediği ve Prenses Anne'in de bulunduğu liderlerin kahkaha attıkları görülüyor.
 

Yorumlar (0)