Kremlin’den sert açıklama: En kötüsüne hazırız

ABD Başkanı Joe Biden’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e ‘katil’ diyerek başlayan gerginlik git gide büyüyor. Gelişmeleri değerlendiren Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov,  Moskova’nın en kötüsüne hazır olduğunu söyledi. 

DÜNYA 19.03.2021, 16:34
Kremlin’den sert açıklama: En kötüsüne hazırız

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Putin arasındaki gerginliği değerlendirdi. Öte yandan Peskov, Putin’in görüşme teklifinin sonsuza kadar masada kalmayacağını vurguladı.

ABD-Rusya arasında ‘Soğuk Savaş’ ihtimali konusunda en iyisinin dilendiğini belirten Kremlin sözcüsü Dimitry Peskov, ancak Moskova’nın her zaman en kötüsüne hazırlıklı olunduğunu da ifade etti.

Canlı görüşme teklifi!

Putin, Biden’in ‘katil’ açıklamasından sonra, Biden ile canlı bir görüşme yapmaları gerekliliğini belirtmişti. tiğini 

Putin’in görüşme davetinin halen geçerli olduğunu söyleyen Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, fakat ilgili teklifin sonsuza kadar da masada olmayacağını ifade etti.

İki ülke arasında ‘katil’ gerilimi

Amerikan ABC televizyonuna verdiği röportajda, 

Bir TV programında ABD istihbaratının iddia ettiği, ‘Rusya’nın seçimlerine müdahalesi’ sorulan Biden, “Putin bedelini ödeyecek. Yakında göreceksiniz” demişti.

Putin sağlık diledi

ABD Başkanı Joe Biden’ın ‘katil’ nitelemesini değerlendiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de “Ona sağlıklar dilerim” açıklamasında bulundu.
 

Yorumlar (0)