Kremlin'de dezenfeksiyon tüneli dönemi!

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, yeni tip koronavirüsten (Covid-19) korunmak için dezenfeksiyon tünelinin Kremlin'de de kullanıldığını ifade etti. 

DÜNYA 17.06.2020, 16:39
Kremlin'de dezenfeksiyon tüneli dönemi!

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, başkent Moskova'da bulunan Novo-Ogarevo Başkanlık Rezidansı'nda yeni tip koronavirüsten (Covid-19) korunmak üzere kurulan özel dezenfeksiyon tüneline ilişkin açıklamada bulundu.

Kremlin Sözcüsü Peskov, dezenfeksiyon tünelinin Kremlin'de mevcut olduğunu ifade etti. 

Hatta Kremlin'de iki tane dezenfeksiyon tünelinin bulunduğunu aktaran Peskov, Novo-Ogarevo Başkanlık Rezidansı'nın Devlet Başkanı Vladimir Putin’in çalıştığı yer olduğunu ve oradan Kremlin'e gidip geldiğini söyledi.

Peskov, Novo-Ogarevo Başkanlık Rezidansı'nda birçok etkinlik gerçekleştirildiğini, insanların Devlet Başkanı Putin ile görüşmek için oraya gittiğini belirtti.

Dezenfeksiyon tünelinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle kurulduğunu hatırlatan Peskov, bazı kısıtlamaların sürdüğünü, eldiven ve maske takma zorunluluğunun devam ettiğini kaydetti. 

Söz konusu tünelden geçenlerin kıyafetleri ile vücutlarının açıkta bulunan kısımları, dezenfektan sıvısının inceltilmesiyle meydana gelen su buharının içerisinde kalıyor. 

Yorumlar (0)