Kraliçenin torunu dünya evine girdi

Kraliçe Elizabeth, koronavirüs nedeniyle düğünü ertelenen torunu Prenses Beatrice için sade tören düzenlendi.

DÜNYA 19.07.2020, 15:59 Hanife
Kraliçenin torunu dünya evine girdi

Kraliçe Elizabeth’in ikinci oğlunun en büyük kızı Prenses Beatrice’nın İtalyan emlakçı Edoardo Mapelli Mozzi ile 29 Mayıs’ta yapılması planlanan düğünleri koronavirüs sebebiyle ertelenmişti.

Geçtiğimiz gün düzenlenen törenle dünya evine giren Beatrice-Edoardo çiftinin düğünü, Windsor Sarayı’nda 20 kişilik bir katılımla yapıldı.

;

Kraliçe Elizabeth'in de katıldığı törende koronavürüse karşı önlemler üst seviyedeydi

Prenses için küçük tören

Düğüne ilişkin açıklamada bulunan Buckingham Sarayı,  17 Temmuz Cuma günü saat 11.00’de 



Windsor Royal Lodge’daki All Saints Kraliyet Şapeli’nde Prenses Beatrice ve Bay Edoardo Mapelli Mozzi’in özel düğün törenin gerçekleştirildiğini belirtti.

Yapılan küçük törene Kraliçe Elizabeth, Edinburg Dükü ve yakın ailenin katıldığı aktaran Buckingham Sarayı, düğünün, hükümet yönergelerine uygun olarak gerçekleştirildiği söylendi.

Kraliçe, prensese gelinlik tacını ve kıyafetini ödünç verdi

İngiliz basını, giydiği gelinlik ile dikkatleri üzerine çeken Prenses Beatrice hakkında, büyükannesi Elizabeth'in, fildişi rengindeki kıyafeti ve kendi düğününde taktığı tacını giymesi için ödünç verdiğini yazdı.

Söz konusu kıyafeti Kraliçe Elizabeth, Londra'daki Oscar ödüllü Arabistanlı Lawrence filminin 10 Aralık 1962 tarihindeki galasında giymişti.
 

Yorumlar (0)