Kraliçe Elizabeth’ten korkutan haber! Doktorları devreye girdi

İngiliz Kraliçe Elizabeth’in geçtiğimiz aylarda da hareket problemleri olduğu görülmüş ve doktorları tarafından istirahati uygun bulunmuştu. Doktorlar İngiliz Kraliçe için bir defa daha istirahat isteminde bulundu.

DÜNYA 08.09.2022, 16:04 08.09.2022, 20:35
Kraliçe Elizabeth’ten korkutan haber! Doktorları devreye girdi

Geçtiğimiz günlerde 96 yaşında olan İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth, ülkenin yeni Başbakanı Liz Truss'ı mevkisine kabul etmiş ve hükümeti oluşturma görevini vermişti. İskoçya'da düzenlenen Truss-Elizabeth görüşmesinin ardından, İngiliz Kraliçe'nin doktorları devreye girdi.

Toplantıya katılmaması, istirahat etmesi önerildi

Doktorları tarafından İngiliz Kraliçe'ye, Birleşik Krallık Özel Konseyi toplantısına katılım sağlamaması ve istirahat etmesi önerildi. Planlanan görüşme, Kraliçe Elizabeth'in katılmaktan vazgeçmek mecburiyetinde kaldığı son toplantı olarak kayıtlara düşüldü.

Öncesinde de sağlık sorunları vardı

Daha öncesinde de "hareket problemleri" yaşadığı ifade edilen 2'nci Elizabeth, söz konusu durum sebebiyle birçok programa katılım sağlayamamıştı.

Buckingham Sarayı, İngiliz Kraliçe'ye tıbbi öneri verildiğini onayladı, fakat geçmişte tespit edilen söz konusu sağlık problemine atıfta bulunmadı.

Yorumlar (0)