Kraliçe Elizabeth’in şatosuna giren iki kişi yakalanıp tutuklandı!

Hatırlanacağı gibi Kraliçe Elizabeth’in konutlarından olan Windsor Şatosu'na bir çift, izinsin olarak girmişti. Olay sırasında Prens Andrew’un da şato konutunda oldu belirtilirken, konuta giren çift ise tutuklandı. Yaşananların ardından Kraliçe’nin konutunda güvenlik zafiyeti olduğu belirlendi.

DÜNYA 03.05.2021, 10:29 04.05.2021, 00:44
Kraliçe Elizabeth’in şatosuna giren iki kişi yakalanıp tutuklandı!

İngiliz Kraliyet Ailesi, yine yaşanan ilginç bir olayla gündemde yer aldı. Kraliçe Elizabeth'in Windsor Şatosu'nda bulunan Royal Lodge'daki bahçeye girdi. 29 yaşında bir kadın ile 31 yaşındaki erkek bir çiftin girdiği belirlenen konutta, Prens Andrew'in da olay sırasında orada olduğu belirtildi. Yaşanan olay esnasında Kraliçe orada olmadığı da duyulan bilgiler arasında.

Kefaletle serbest kaldılar

Kraliçe’nin boş zamanlarında nefes almak için vakit geçirdiği bahçeye girmeyi başaran iki kişinin, çitler üzerinden tırmanarak bahçeye girdikleri bildirildi. Bir süre bahçede kimseye yakalanmadan dolaşan çift, görevlilerin bir süre sonra fark etmesiyle yakalandılar. Tutuklanan çift, kefalet sonucu serbest bırakıldılar. Konunun büyük bir hata olduğunu ve güvenlik konusunda sıkıntı olarak değerlendiren İngiliz basını, daha önce de benzer bir olayın yaşandığını hatırlattı. 



Mülklerde güvenlik zafiyeti mi yaşanıyor?

Prens Andrew’in nişanlısı olduğunu söyleyen bir kadın, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin konutuna elini sallaya sallaya girmişti. Hemen ardından konunun anlaşılmasıyla şüpheli tutuklanmıştı. Ardı ardına yaşanan bu olaylar, Kraliçe'nin mülkünde güvenlik zafiyeti yaşandığına dar soru işaretleri bırakmaya başladı.

Yorumlar (0)