Kral Charles’a Galler’de beklenmedik tepki

Galler’in başkenti Cardiff’i ziyaret ederek vatandaşlarla tokalaşan Kral Charles, monarşiye muhalif bir kişinin, “Vergi mükellefleri sizin için 100 milyon sterlin ödüyor. Peki neden?” sorusu üzerine ne yapacağını şaşırdı. 

DÜNYA 17.09.2022, 14:03
Kral Charles’a Galler’de beklenmedik tepki

Bir dizi görüşmelerde bulunmak için Cardiff’e giden Kral Charles, tören alanında vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgedeki kalabalıkla bir süre sohbet ederek tokalaşan Kral, bu esnada hiç beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Vatandaşlarla yakın mesafede konuşmaktan çekinmeyen 3. Charles, monarşiye muhalif bir kişinin, “Vergi mükellefleri sizin için 100 milyon sterlin ödüyor. Peki neden?” diye sorması üzerine bölgeyi terk etmeye çalıştı. 

“Biz evlerimizi ısıtmaya çalışırken, geçit töreninizin parasını ödemek zorundayız”

Tepki sonrası korumaların araya girdiği gözlenirken, şahıs konuşmasını sürdürerek, “Biz evlerimizi ısıtmaya çalışırken, sizin geçit töreninizin parasını ödemek zorundayız” ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine başka bir noktaya doğru hareket eden Kral Charles, Birleşik Krallık bayraklarını sallayan diğer vatandaşlarla ilgilenmeye devam etti. 

Yorumlar (0)