Koruma istedi: Kendall Jenner’a ölüm tehdidi

Ünlü top model Kendall Jenner bu kez yaşadığı bir korkuyla gündemde. Kendisini ölümle tehdit eden biri olduğunu söyleyen Jenner, polisten koruma talebinde bulundu. Koruma altına alınan Jenner, ayrıca şahıs için uzaklaştırma kararı aldırdı.

DÜNYA 31.03.2021, 13:05 31.03.2021, 17:51
Koruma istedi: Kendall Jenner’a ölüm tehdidi

Modellik dünyasının ünlü isimlerinden ve Kardashian-Jenner Ailesi’nin de süper model üyelerinden Kendall Jenner, bu kez yaşadığı hayat korkusuyla gündeme geldi. Ünlü model, bir ölüm tehdidi aldı. Jenner bu gerekçeyle beraber polisten koruma talebinde bulundu. Polis tarafından talebi kabul edilen 24 yaşındaki ünlü model, artık polis korumasıyla geziyor.

Uzaklaştırılma kararı verildi

Mahkemeye uzaklaştırma talebi için de başvuran Jenner, Malik Bowker adlı bu şahsın kendisini tehdit ettiğini söyledi. Tehditleri içerisinde kendisini ruhsatsız bir silahla vurmanın da olduğunu ileri süren Jenner için, şahsım mahkeme tarafından geçici bir uzaklaştırılması emri de verildi.

Evi 7/23 polis tarafından izleniyor

Konu hakkında Los Angeles Emniyet Müdürlüğü’ne talepte bulunan Jenneri çok korktuğunu söyledi. Bir psikiyatri kliniğinde gözlem altında tutulduğu belirlenen Bowker’ın, yakında bırakılabileceği kaydedildi. Jenner’ın evi, bütün gün bir güvenlik ekibi tarafından gözlemleniyor. Şahsın Jenner’a en az 100 metre uzakta durması gerekirken, eve yaklaşması durumunda da hemencecik yakalanması durumu görünüyor.

Yorumlar (0)