Koronavirüsün en genç kurbanı yaşamını yitirdi

İngiltere'de 21 yaşındaki genç bir kız koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi. Bu ölümün şimdiye dek koronavirüsten kaydedilen en genç can kaybı olduğu ifade edildi.

DÜNYA 26.03.2020, 00:14
Koronavirüsün en genç kurbanı yaşamını yitirdi

Koronavirüs sebebiyle genellikle yaşlılar hayatını kaybetse de uzmanlar tekrar tekrar gençlerin de tehlikede olduğu uyarısını yapıyor.

İngiltere'de de koronavirüs nedeniyle şu ana kadar 427 kişi hayatını kaybederken, salgın salgın 21 yaşındaki bir genç kızın ölümüne yol açtı.

Koronavirüste en genç kayıp

Buckinghamshire'da yaşayan 21 yaşındaki Chloe Middleton'un ailesi, genç kızın daha önce hiçbir rahatsızlığı olmadığını söylüyor. İngiliz medyası, Chloe Middleton'un yaşamını yitirmesini koronavirüsün en genç kurbanı olarak duyurdu.

"Kızını kaybeden bir anne olarak konuşuyorum"

Genç kızın annesi Diane Middleton, Facebook hesabından "Herkes lütfen Covid-19'u tekrar düşünsün. 21 yaşındaki kızını kaybeden bir anne olarak konuşuyorum" mesajını paylaştı.

Chloe'nin teyzesi Emily Mistry ise, yine sosyal medya hesabında "Güzel ve iyi kalpli 21 yaşındaki yeğenim Covid-19 yüzünden öldü. Hiçbir sağlık sorunu yoktu. Tasavvur edilemecek bir acı, paramparça olduk. Virüs yayılmıyor, insanlar virüsü yayıyor. Uyarıları hayata geçirin, kendinizi ve diğerlerini koruyun" dedi.

Middleton ailesi, İngiltere'de yaşayan herkese evlerinde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.

Yorumlar (0)