Korkunç kaza trafiği durdurdu!

Çin'deki Pekin-Şangay Otoyolu'nda gerçekleşen kaza, yürekleri ağza getirdi.

DÜNYA 24.10.2019, 15:09 24.10.2019, 15:38
Korkunç kaza trafiği durdurdu!

Doğu Çin'deki Pekin ve Şangay şehirlerini bağlayan otoyolda yaşanan kaza, görenleri dehşete düşürdü. 32 tonluk tankerin şoförü, en sağ şeritteki duran aracı son ana kadar fark edemeyince çarpmadan hemen önce kaçmak için bir manevra yaptı ancak yeterli olmadı.

32 ton yükle yolculuk yapan tanker, aniden sola doğru manevra yapınca yükün etkisiyle savruldu ve devrildi. Sağ şeritte park halinde bulunan beyaz aracın şoförü, kazadan sonra olay yerine gelen polise aracının arıza yaptığını, araç arızalandığı için uyarı ışıklarını açamadığını ve çekici gelene kadar aracının içinde kalmayı tercih ettiğini söyledi.

Ölü ya da yaralı yok

Devrilen tanker, dört şeritli otoyolun büyük kısmını kapattı. Şans eseri, ne tankerin sürücüsü ne de sağ şeritte bekleyen aracın sürücüsü yaralanmadı. Kazanın yaşandığıu Yangzhou eyaleti polisi, tankerin devrilmesinden dolayı otoyola petrol saçıldığını ancak bir yangın tehlikesi olmadığını söyledi. Polis, arızalı aracın şoförünün yoldan geçen araçlar için ışıklı bir uyarı tabelası koyması gerektiğini ama koymadığını söyledi.

Yetkililer, kazadan kimin sorumlu olduğunu bulmak için inceleme başlattı.

Yorumlar (0)