Kolombiya'da paraşütü açılmayan asker yere çakıldı, o anlar kameraya yansıdı

Kolombiya’da eğitim esnasında helikopterden atlayan askeri personelin paraşütü açılmadı. Yere çakılan askerin, meydana gelen kazadan sağ kurtulduğu aktarıldı. Askerin yere düştüğü anlar ise saniye saniye kaydedildi.

DÜNYA 13.10.2021, 15:37 14.10.2021, 09:11
Kolombiya'da paraşütü açılmayan asker yere çakıldı, o anlar kameraya yansıdı

Kolombiya'nın Tolima eyaletinde, Melgar'daki Askeri Paraşütle Atlama Okulu'ndaki eğitim esnasında helikopterden atlayan Luis Alfonso G. Vila adlı asker, paraşütü açılmaması sebebiyle metrelerce yüksekten yere çakıldı.

Sağ kurtuldu

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü meydana gelen eğitim kazasından sonra Luis'in, Tolemaida Hava Üssü'ne 45 dakika uzaklıkta bulunan Girardot'taki sağlık merkezine daha sonra başkent Bogota'da bulunan askeri hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Luis'in, meydana gelen kazadan sağ kurtulduğu, vücudunun birkaç bölgesinde ezilme yaşandığı ve sağ bacağının kırıldığı aktarıldı. Öte yandan, yere çakılmadan önce Luis'in, yedek paraşütünü açtığı ve bu şekilde hayatta kaldığı belirtildi.

Saniye saniye kamerada 

Paraşütün niye açılmadığı ile ilgili ordu tarafından bir iç soruşturma başlatıldığı açıklanırken, bölgedeki askerler tarafından Luis'in yere çakıldığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar (0)