Kızı PKK tarafından kaçırılan anne, Alman başbakanlık binasının önünde

Almanya’da, kızı Nilüfer T’nin PKK tarafından kaçırıldığını söyleyen Maide T., kızını geri alabilmek için başbakanlık binasının önündeki eyleme devam etti.

DÜNYA 07.04.2021, 16:18 08.04.2021, 12:18
Kızı PKK tarafından kaçırılan anne, Alman başbakanlık binasının önünde

Şubat 2020’den beri PKK’ya karşı eylem yapan Anne Maide T., başbakanlık binasının önüne gelerek terör örgütü PKK’nın, gençleri sosyal medyada kandırmaya çalıştığını söyledi.

“PKK, sosyal medyada çok aktif”

Kovid-19 nedeniyle sosyal medyada PKK’lıların çok akfif olduğunu belirten anne Maide T., sosyal medya aracılığıyla PKK’nın, gençleri örgüte katmaya çalıştıklarını ifade etti. Gençlerin bu tuzaklara düşmemesi gerektiğini söyleyen Maide T., ailelerin çocuklarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

“Güçlerimizi birleştirelim”

Çocukları kaçırılan diğer ailelere de seslenen Maide T., evde oturdukları sürece çocuklarının geri dönmeyeceğini belirterek güçlerini birleştirme ve mücadeleyi beraber sürdürme çağrısında bulundu.

Alman yetkililer ilgisiz kaldı

Alman yetkililerin, kızının kaçırılması konusunda ilgisiz kaldığını söyleyen Maide T., bunun kendisini daha da hırslandırdığını aktardı.

Kızına da seslenen anne, “Kızım, sıcak yuvana geri dön lütfen. Bu örgütün eline düşenlerin sonu kötü bitiyor. Kızım, çağrımı duyuyorsan bana kulak ver.” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)