Kıza tecavüz edip yakan 4 genci polis infaz mı etti?

Toplu hâlde tecavüz ettikleri 27 yaşındaki genç veterineri öldüren ve daha sonra cesedini köprü altında yakan 4 katil, olay yerine gidilerek yapılan keşif sırasında polis tarafından öldürüldü. Veterinere yaptıkları nedeniyle büyük infiale neden olan canilerin polis tarafından infaz edilip edilmediği bilinmiyor. Polisin yaptığı "Polislerden birinin silahını alarak kaçtılar ve polisle çatıştılar" açıklaması çok da inandırıcı bulunmasa da herkes sonuçtan memnun.

DÜNYA 06.12.2019, 12:06
Kıza tecavüz edip yakan 4 genci polis infaz mı etti?

Hindistan'ın Haydarabad vilayetinde 27 yaşındaki bir veterineri, tecavüz ettikten sonra öldürüp ardından yakarak kül etmekle suçlanan 4 katil zanlısının polisle girdikleri çatışmada öldürüldüğü iddia edildi. İddianın sahibi ise emniyet yetkilileri.

"Polis memurunun silahını aldı" iddiası

Haydarabad emniyetinde Priya isimli komiser yardımcısı, yaşananları anlatmaları için gece cinayet mahalline götürülen 4 zanlının öldürüldüğünü söyledi. Bir diğer emniyet yetkilisi de zanlıların, bir polis memurunun silahını alarak kaçmaya çalıştığı, bunun üzerine vurularak öldürüldüklerini ileri sürdü.

Halk cesetleri görmek için akın etti

Halkın, katil zanlılarının öldürüldüğü alana cesetlerini görmek için toplanması üzerine Hindistan polisi bölgeyi kordona aldı.

Zanlıların öldürülmesi üzerine 300 kadar mahallelinin cinayet mahallinde toplanarak polisi tebrik ettiği, bazılarının memurlara sarıldığı, "çok yaşa polis" diye bağırdığı ve üzerlerine çiçekler attığı görüldü.

Olay

27 yaşındaki genç veteriner, geçen hafta çarşamba günü akşama doğru evinden ayrıldıktan bir süre sonra yaşları 20 ila 26 arasında olan 4 kişinin saldırısına uğramıştı.

Veterinere tecavüz eden 4 cani, genç kadını boğarak öldürdükten sonra cesedini bir köprünün altına bırakmış, üzerine de benzin dökerek yakmıştı. Genç veterinerin kömürleşmiş cesedi bir gün sonra yoldan geçen biri tarafından fark edilmiş ve durumu polise bildirmişti.

Geçen hafta çarşamba günü yaşanan olayın ardından Hindistan'ın çeşitli bölgelerinde kitlesel protestolar gerçekleştirilmişti. Gözaltındaki zanlılardan ikisinin ailesi, çocuklarının suçlu bulunmaları durumunda "gereken cezanın verilmesini" istemişlerdi.

Aralarında politikacı, sanatçı, sporcu, aktör ve yönetmenlerin bulunduğu on binlerce kişi sosyal medyada tepkilerini dile getirmiş, çok sayıda kişi katillerin asılması gerektiğine yönelik paylaşımlar yapmıştı.

Yorumlar (0)