Kim Kardashian’ın diş mücevherin değeri, dudak uçuklattı!

Her ne kadar boşanma arifesinde olsalar da, dikkatleri başka önlere çeken ünlü çift Kim Kardashian ve Kanye West cephesinde, bu kez Kim Kardashian hamlesi geldi. Kardashian’ın sosyal medyadaki paylaşımında dişine taktığı mücevherin fiyatı, oldukça şaşırttı. Opal taşı ve elmastan oluşan mücevherin değeri, 5 bin dolar olarak belirlendi.

DÜNYA 19.03.2021, 10:38 19.03.2021, 18:09
Kim Kardashian’ın diş mücevherin değeri, dudak uçuklattı!

Dört tane çocukları olan ve boşanmanın eşiğinde olan Kim Kardashian ve Kanye West çifti, gündemde kalmayı sürdürüyor. Gündemden daha Kim Kardashian’ın akşam yemeğine gitmeden önce arabasında koronavirüs testi yaptırması ve Kanye West’in servetini arttırması düşmeden, Kardashian’dan bir hamle daha geldi. Daha önce Dua Lipa’nın Grammy Müzik Ödülleri’nde dişine taktığı aksesuarın bir benzerini, bu kez Kim Kardashian yaptı.

Takipçiler ikiye ayrıldı

40 yaşında olan yıldız isim, alt diş bölümüne opal taş ve elmastan oluşan bir aksesuar taktı. Bu aksesuarın değerinin 5 bin dolar olması ise, hem kafaları karıştırdı hem de dudak uçuklattı. Mücevherini sosyal medyada paylaşan Kardashian’ın takipçileri ise ikiye ayrıldı. Kimileri aksesuarı çok beğenirken, kimileri ise parasını dişine mücevher koymak için harcamasını anlamsız buldu.


 

Kardashian daha önce, 2018 yılında kendi adının yazdığı ve bu şekilde süslenmiş bir ızgara aksesuarı takmıştı. Ayrıca 2019 yılında da haç işareti olan bir aksesuar takmasıyla da şaşırtmıştı.
 

Yorumlar (0)