Kayıp adamın cesedi, dinozor heykelinin içinden çıktı

İspanya’da kayıp olan 39 yaşındaki bir adamın cesedi, Barcelona’daki kapalı bir sinema salonunda bulunan dinozor heykelinin içinde bulundu. 

DÜNYA 25.05.2021, 11:52 26.05.2021, 12:31
Kayıp adamın cesedi, dinozor heykelinin içinden çıktı

İspanya’da 22 Mayıs'ta, kapalı bir sinema salonunda bulunan dinozor heykelinin içinden cansız bir erkek bedeninin çıkması gündem oldu. 

Kaza sonucu heykelin içine girdiği tahmin ediliyor

Barselona'da bir sinema salonunun reklamı için konulan kartonpiyer yapımı dinozor heykelinin içinden, günlerdir kayıp olduğu belirlenen bir adamın cansız bedeni çıktı. Bölgesel polis ekipleri Mossos d'Esquadra’nın yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre olayda hayatını kaybeden vatandaşın, kaza sebebiyle içerde hayatını kaybettiği ve şiddet belirtisi gibi bir durumun olmadığı dile getirildi. Yetkililer, yaptıkları açıklamada "İlk belirlemelere göre telefonunu kazayla heykelin içine düşürdüğü öne sürülen şahıs, daha sonra heykelin başından içeri girerek telefonunu almaya çalışmış. İçerde sıkışınca bacağından çıkmaya gayret etmiş ama başaramamış" sözlerine yer verdi. Öte yandan şahsın, heykelin içinde günlerdir sıkışmış olma ihtimalinin bulunduğu kaydeden yetkililer, müfettişlerin, şahsın ölüm sebebini tespit etmek için otopsiden gelecek sonuçları beklediğini açıkladı.

Ayrıca cesedin 22 Mayıs'ta, heykelden gelen kötü kokular sebebiyle bulunduğu iddia edildi. Sosyal medyaya düşen görüntülerde, ekiplerin hayatını kaybeden kişinin cansız bedenini, bedenine zarar vermeden heykelden çıkarmaları dikkat çekti.

Yorumlar (0)