Katy Perry, Orlando Bloom’dan olan bebeğiyle plaj keyfi yaptı!

Yaptığı her şarkıyla gündemde kalan sevilen şarkıcı Katy Perry, nişanlı olduğu aktör Orlando Bloom, annesi ve kızıyla beraber plaj keyfi yaptı. Çiftin renkli halleri, yabancı basın tarafından görüntülendi.

DÜNYA 04.04.2021, 17:37 04.04.2021, 18:11
Katy Perry, Orlando Bloom’dan olan bebeğiyle plaj keyfi yaptı!

Söylediği ‘Bon Apetit’, ‘Roar’, ‘Dark Horse’, ‘Last Friday Night’ ve ‘Firework’ gibi şarkılarla her zaman gündemde kalan ünlü şarkıcı Katy Pery, nişanlısı aktör Orlando Bloom ile mutlu bir beraberlik yaşıyor. Evliliklerinin salgın nedeniyle ertelemek zorunda kalan ikilinin, Daisy adında bir de kızları bulunuyor. Çift, geçtiğimiz günlerde plaj keyfi yaparken görüntülendi.

Plajda keyifli bir gün geçirdiler

Katy Perry ve Orlando Bloom, yanlarına kızları ve Perry’nin annesini de alarak deniz keyfi yaptı. Havaların ısınmasını fırsat bilen çift, Santa Barbara’daki plajda doyasıya bir gün yaşadı.



Görüntülerde Daisy’yi annesi Katy Perry taşırken, Orlonda Bloom da köpeklerini gezdirdi. Eşyaları taşıma görevi ise, Katy Perry’nin annesi Mary Perry’ye kaldı.

Çiftin bebekleri, 2020 yılının Ağustos ayında dünyaya gelmişti. Ünlü sanatçı Katy Perry 36 yaşında iken, Orlando Bloom ise 44 yaşında. Daha önce 2010 yılında Miranda Kerr ile evlenen Bloom’un, Kerr’den 10 yaşında Flynn adına bir oğlu da var. Bloom ve Kerr, 2013 yılında boşanmıştı.

Yorumlar (0)