Kate Middleton’ın özel asistanı için belirlediği maaş dudak uçuklattı

Yanında çalışacak özel asistan arayışında olan Cambridge Düşesi Kate Middleton, işe alınacak olan kişiye aylık 27 bin 500 sterlin maaş ödeyecek.

DÜNYA 07.05.2022, 12:06 08.05.2022, 13:55
Kate Middleton’ın özel asistanı için belirlediği maaş dudak uçuklattı

Günlük rutin işlerini takip edecek ve Kensington Sarayı’nda görev alacak olan özel bir asistan isteyen Kate Middleton, bu kapsamda bir iş ilanı açtı. Dünyaca ünlü iş arama sitesi LinkedIn’de yer alan ilana şimdiden 200’ü aşkın başvuru yapıldı. İlanda yer alan detaylarda, işe alınacak olan kişinin haftada toplam 37 saat mesai yapacağı belirtildi. Özel asistanın görevleri arasında ise Middleton’ın ajandasını düzenli olarak takip etmek, toplantıları organize etmek ve program takvimini uygun saat dilimlerine göre planlamak gibi alt başlıklar yer alıyor. Middleton’ın yer alacağı toplantılarda özel asistanın da mazeretsiz olarak yer alması gerektiği belirtildi. 

Adaylardan beklentiler sıralandı

Adaylardan beklentilerin de sıralandığı açıklamada, kraliyet protokolüne aykırı davranışlar içinde bulunmamak, organizasyon süreçlerini başarıyla planlamak ve baskı altında sakin çalışabilme gibi kriterler yer aldı. Middleton’ın, eşi Prens William ile birkaç ay içinde farklı bir yere taşınacağı bu sebeple özel asistan arayışına hız verdiği belirtildi. 

Kraliçe’ye daha yakın olabilmek için taşınmaya karar verdiler

İddiaya göre Middileton ve Prens William, bu yaz Windsor’a taşınmak istiyor. Çift, genellikle yaşamlarını Kensington ve Norfolk Sarayı’nda sürdürüyordu. Kraliçe’nin son dönemde yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle kendisine daha yakın olmak isteyen Middleton ve Prens William, bu sebeple böyle bir karar aldı. 

Çiftin bir erkek ve bir kız çocuğu bulunuyor

Prens William ve Kate Middleton çiftinin iki çocuğu bulunuyor. Çiftin tek kızı Prenses Charlotte, kısa süre önce 7 yaşına basmıştı. Kraliyet tahtının dördüncü varisi olarak dikkat çeken Prenses Charlotte’ın özel fotoğrafları bizzat annesi Kate Middleton tarafından çekiliyor. 

Yorumlar (0)