Karısını ve çocuklarını öldürdü, itirafı kan dondurdu!

ABD'de hamile eşi ve iki kızını gözünü kırpmadan öldüren cani baba, yazar Cheryln Cadle'ye yazdığı itiraf mektubunda ailesini nasıl katlettiğine ilişkin kan donduran itiraflarda bulundu.

DÜNYA 04.10.2019, 13:11
Karısını ve çocuklarını öldürdü, itirafı kan dondurdu!

ABD'de hamile eşi ve iki kızını gözünü kırpmadan öldüren cani baba, yazar Cheryln Cadle'ye yazdığı itiraf mektubunda ailesini nasıl katlettiğine ilişkin kan donduran itiraflarda bulundu.

ABD'nin Colorado eyaletinde hamile eşi ve iki kızını vahşice öldüren cani baba Christopher Watts'ın itirafları herkesi şaşkınlığa uğrattı. Cinayetler hakkında ilk defa itiraflarda bulunan baba, yazar Cheryln Cadle'ye bir mektup yazdı. Watts, cinayetlere sevgilisi Nikki'ye karşı olan takıntısının neden olduğunu iddia etti.

"Eğer Nikki ile tanışmasaydım bu cinayetleri işlemezdim." ifadesini kullanan 34 yaşındaki cani baba, sevgilisinin kendisine ilk oğlunu dünyaya getirmesi teklifinden büyülendiğini belirtti.

"Hamile karımın düşük yapmasına sebep olmaya çalıştım"

Watts, "Nichol Kessinger ilk oğlumu dünyaya getireceğini söylediğinde adeta büyülendim, bu yüzden de hamile karımın düşük yapmasına sebep olmaya çalıştım." dedi.

Cani baba, sözlerine şöyle devam etti:

"13 Ağustos sabahı Shanann'la tartışmadan önce kızların odasına gittim. İlk olarak Bella'nın ve ardından Cece'nin odasına girdim ve onları öldürmek için yataklarındaki yastığı kullandım."

"Bir gün önceden ne olacağını biliyordum"

Christopher Watts, daha önce 15 haftalık hamile olan eşini öldürmeyi planlamadığını ve cinayetin spontane geliştiğini söylemişti. Fakat Watts, yazdığı mektupta cinayeti daha önceden planladığını şöyle anlattı:

"12 Ağustos'ta kızlarımı yatırdım ve kendime 'Bebeklerimi yatağa koyacağım son an bu olacak' dedim. Bir gün önceden ne olacağını biliyordum ve buna engel olmak için hiçbir şey yapmadım."

Düşük yapması için ağrı kesici vermiş

Watts, hamile eşine düşük yapması için ağrı kesici verdiğini ve eşinin hamilelik sürecinin sonlanması durumunda her şeyin daha kolay olacağını düşündüğünü söyledi. Watts, eşinden ve çocuklarından kurtulmak istediğini ve böylece eski iş arkadaşı ve sevgilisi olan Nichol Kessinger ile birlikte olabileceğini belirtti.

İdam cezası almaktan kurtulmuştu

Geçen yıl hamile eşinin ve kızlarının kayıp olduğunu söyleyerek polise başvuran Watts, bununla da kalmayıp televizyon ekranlarına çıkarak yardım talep etmişti.

Ölü olarak bulunan eş ve çocukların katilinin Christopher Watts'ın kendisi olduğu ortaya çıkmıştı. Watts, cinayeti işlediğini itiraf ederek idam cezası almaktan kurtulmuştu.

Yorumlar (0)