Kadın yolcuya şok! Uyuyakalınca unutuldu

Kanada'da Air Canada şirketinin uçuşunda uyuyakalan bir kadın, unutulduğunu ve kendisini birkaç saat sonra park halindeki karanlık uçakta bulduğunu belirtti. Air Canada da olayı doğrulayarak, soruşturma başlatıldığını açıkladı.

DÜNYA 24.06.2019, 11:17 24.06.2019, 11:19
Kadın yolcuya şok! Uyuyakalınca unutuldu

9 Haziran'da Air Canada şirketinin Quebec-Toronto seferi sırasında uyuyan Tiffani Adams, gözlerini açtığında uçağın parka çekildiğini gördü. 

Adams, Facebook hesabında yaptığı paylaşımda, uçak indikten birkaç saat sonra gece yarısı uyandığında kendisini dondurucu soğuk ve zifiri karanlıkta bulduğunu kaydetti. 

Tiffani Adams'ın yardım istemek için arkadaşı Deanna Dale'yi aradığı ancak telefonunu şarj edemediğinden görüşmenin bir dakikadan az sürdüğü, bunun üzerine fark edilmek için uçağın kokpitine fener yerleştirdiği ifade edildi. 

Bagaj görevlisi tarafından bulundu

Dale'nin Toronto Pearson Havaalanı yönetimiyle iletişime geçerek durumu kendilerine ilettiği, Adams'ın bir bagaj görevlisi tarafından bulunduğu belirtildi. Air Canada havayolu şirketi, olay üzerine Adams'a limuzin ve otel hizmeti sunmak istedi ancak Adams, bu öneriyi reddetti ve bir an önce eve gitmek istediğini söyledi. 

Yaşadıklarını 'dehşet verici' olarak değerlendiren Adams, geceleri kabuslar gördüğünü ifade etti.  

Air Canada, olayı doğruladı ve soruşturma başlatıldığını bildirdi. 

Yorumlar (0)