Jennifer Lopez ihaneti kaldırmadı, ayrıldı

DÜNYA 14.03.2021, 11:15 15.03.2021, 09:24 Hanife
Jennifer Lopez ihaneti kaldırmadı, ayrıldı

Aldatma olayları gündeme gelen ünlü çift Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez’in ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

2017 yılında aşk yaşamaya başlayan ve salgın nedeniyle düğünlerini ikinci kez erteleyen dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile eski beysbolcu ve iş adamı Alex Rodriguez'den kötü haber geldi.

İkilinin birkaç gün önce yollarını ayırdığı ve en son 1 Mart'ta görüştükleri iddia edildi.

‘Sosyal medyadan yazıştık’

Son olarak geçtiğimiz Şubat ayında gittikleri Dominik Cumhuriyeti'nde birlikte ünlü çiften, çıkan dedikodulara yönelik henüz bir açıklama gelmedi.

ABD basınında Rodriguez'in reality show yıldızı Madison LeCroy ile bir ilişki yaşadığı haberleri yer almıştı.

Olaya ilişkin açıklama yapan LeCroy, aralarında fiziksel bir şey yaşanmadığını, yalnızca sosyal medya üzerinden yazıştıklarını söylemişti.

Beklenmedik karar

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Jennifer Lopez-Alex Rodriguez, evliliklerine ilişkin ilginç bir karar almıştı Lopez konuya ilişkin yaptığı açıklamada, nişanlısı ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladıklarını söylemişti. Ünlü şarkıcı magazincilerin evlilikle ilgili sorularına verdiği yanıtta evlilik konusunu konuştuklarını, yaşlarından kaynaklı ve daha önce evlenmiş bireyler olarak, bunun kendileri için anlamının ne olduğunu sorduklarını belirterek,  “Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" demişti.

Yorumlar (0)