Jason Statham’ın eşi Rosie Huntington Whiteley’den Türkiye övgüsü!

Ünlü aktör Jason Statham’ın modellik yapan eşi Jason Statham’ın eşi Rosie Huntington Whiteley, Türkiye’ye övgüler yağdırdı! Statham’ın rol aldığı ‘Five Eyes’ filmi için ve eşine destek olmak için Türkiye’ye gelen Whiteley, Türkiye’ye hayran kaldıklarını ve aşık oldukları belirtti.

DÜNYA 14.04.2021, 10:46 14.04.2021, 18:13
Jason Statham’ın eşi Rosie Huntington Whiteley’den Türkiye övgüsü!

Yönetmenliğini Guy Ritchie’nin üstlendiği ve çekimleri Türkiye’de ve genel olarak Antalya’da gerçekleşen ‘Five Eyes’ filminde rol alan Jason Statham ve eşi Rosie Huntington Whiteley, Türkiye’deydi. Çekimler sırasında eşine destek olmak için Türkiye’ye gelen Rosie Huntington Whiteley, bir yandan da oğlu Jack Oscar ile kenti gezdi.



Türkiye’ye hayran kaldılar
Sosyal medya hesabında geçtiğimiz günlerde soru-cevap yapan ve canlı yayın yapan Rosie Huntington Whiteley, Türkiye hakkında gelen bir soruyu da cevapladı. Bir takipçisinin “Antalya’ya hiç geldiniz mi?” sorusuna cevap veren Rosie Huntington Whiteley, kente geldiklerini ve hayran kaldıklarını belirtti. Oğlu Jack Oscar’ı Aspendos Antik Tiyatrosu’nda çektiği fotoğrafını yayınlayarak cevap veren Rosie HuntingtonWhiteley, Türkşye’nin çok güzel bir ülke olduğunu ve hayran kaldıklarını belirtti. 



Jason Statham, rol aldığı ‘Five Eyes’ filminin çekimleri için Türkiye’ye gelmişti. Bu sırada eşi Rosie Huntington Whiteley ve oğulları Jack Oscar da Türkiye’deydiler. Guy Ritchie’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde ayrıca  Aubrey Plaza, Cary Elwes, Hugh Grant, Jos Hartnett gibi oyuncular da rol almıştı.

Yorumlar (0)