Ivanka Trump, yeni hayatı için iş arıyor

Resmi olmayan seçim sonuçlara göre Joe Biden'ın kazanmasının ardından Trump ailesi yeni hayatları için hazırlık yapıyor. İngiliz gazetesinde yer alan haberlere göre Ivanka Trump, sanat dünyasına geri dönmek için piyasa araştırmalarına başladı.

DÜNYA 15.11.2020, 17:32 16.11.2020, 16:56 Hanife
Ivanka Trump, yeni hayatı için iş arıyor

ABD’deki 3 Kasım başkanlık seçimlerinin ardından Trump ailesi yeni hayatları için hazırlık yapıyor. 

İngiliz gazetesi Daily Mail’in haberine göre, Ivanka Trump ve eşinin, yeniden New York'ta yaşamaya başlayacaklarına dair söylentiler çıktı. Ancak Ivanka Trump'ın en yakın arkadaşı olan Georgina Bloomberg'in verdiği demeçte, Jared-Ivanka çiftinin bu şehre dönüşleri sosyal açıdan "zor" olabilir.

Ivanka, sanat dünyasına dönmek için çabalıyor
 

Ayrıca haberde, Ivanka Trump'ın, sanat dünyasına geri dönmeye çalıştığı ve bunun için sanat tüccarlarıyla da iletişim halinde olduğu belirtildi.

Önde gelen isimlerle iletişimde

Gazete, Ivanka'nın, Tico ve Mugrabi’nin de içerisinde olduğu önde gelen sanat koleksiyoncuları ve bayileriyle temas halinde kalarak "kaçınılmaz dönüşü için hazırlandığı" öne sürdü.

"Ivanka uzun süredir sahnede değil"

Söz konuya ilişkin ismi açıklanmayan bir kaynak, "Jared gerçekten çok sosyal bir insan değil. Ivanka evlendiklerinden beri 'sahneye' çıkmadı ve çocukları oldu." dedi.

Ayrıca, Ivanka ve Kushner'ın New York'taki hayatının her zaman Donald Trump'ın varlığına rağmen, nispeten küçük olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)