İsrail'de saldırı şoku: En az 5 kişi öldü!

İsrail'de son günlerde yaşanan terörist saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Beni Barak şehrinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda en az 5 kişi yaşamını yitirdi.

DÜNYA 30.03.2022, 00:56 30.03.2022, 18:14 Hakan Öksüz
İsrail'de saldırı şoku: En az 5 kişi öldü!

İsrail, son günlerde yaşanan saldırı vakalarıyla sarsılıyor. Tel Aviv'in doğusunda yer alan Beni Barak şehrinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda en az 5 kişi yaşamını yitirdi. İsrail'de şok etkisi yaratan saldırının gerçekleştirildiği bölgeye polis takviyesi yapıldı.

İsrail polisi, "Beni Barak'ta bir terörist, caddelerde gezerek otomatik tüfekle sivillere ateş açtı." denildi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin, polisler tarafından etkisiz hale getirildiği belirtildi. Saldırganın ve kurbanların kimliğiyle ilgili detaylar basına verilmedi.

İsrail'de peş peşe saldırılar!

Olay sonrası İsrail polisinin, Beni Barak kentini ablukaya aldığı ifade edildi. Saldırıya ilişkin İsrail Başbakanı Naftali Bennett'in acil bir güvenlik toplantısı yapacağı aktarıldı.

İsrail'in Birusseba şehrinde 22 Mart günü gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 4 İsrailli yaşamını yitirmişti. Hadera kentinde 27 Mart akşam saatlerinde iki saldırgan, etrafa ateş açmıştı. Saldırı sonucunda 2 polis yaşamını yitirmiş, 3 polis ise yaralı olarak kurtulmuştu. Saldırı, terör örgütü DEAŞ tarafından üstlenilmişti.

Yorumlar (0)