İşlediği korkunç suçu geri almak için zamanda yolculuk yapmaya çalıştı!

'Korkunç bir suçu' geri almak için aceleyle zaman yolculuğunu araştıran Oregonlu bir adam, nişanlısını katletmekten suçlu bulundu.

DÜNYA 02.11.2020, 21:52 02.11.2020, 22:04
İşlediği korkunç suçu geri almak için zamanda yolculuk yapmaya çalıştı!

12 kişilik jüri geçtiğimiz cuma günü William Hargrove'u nişanlısı Anna Repkina'yı katletmekten suçlu buldu. Zanlı, kimlik hırsızlığı ile ilgili bir, nişanlısının banka hesabından para çalmasıyla ilgili iki ithamdan cezaya çarptırıldı.

Cinayet 3 yıl önce gerçekleşti

27 yaşındaki Rusyalı Repkina, 17 Nisan 2017'de Alsea, Oregon bölgesindeki bir orman yolunda cinayete uğramıştı. Repkina, pompalı tüfekten çıkan tek bir kurşunla feci bir şekilde can vermişti.

Hargrove, nişanlısının hayatını kaybetmesinden sonra yaptığı bir hatayı geri almak için telaş içinde zaman yolculuğunu araştırdığı ortaya çıktı.

WhatsApp'ta yabancılarla yaptığı konuşma ortaya çıktı

Hargrove, işlediği cinayeti en yakın arkadaşı gerçekleştirmiş gibi WhatsApp'ta yazıştığı tespit edildi.

Hargrove, "En iyi arkadaşım bir yanlış yaptı. Eşim olması gereken kadını geri getirmek için geçmişe dönmek istiyorum." ifadelerini kullanmış.

Repkina'yla Hargrove sanal ortamda tanıştıktan sonra nişanlanmış, Repkina hayatını Rusya'dan ABD'ye taşımayı razı olmuştu. Ancak habere göre Repkina'nın, Hargrove'un Michelle Chavez adında başka bir sevgilisi olduğundan habersizdi.

Davacılar, Hargrove'un yalnızca kendisiyle birlikte olmasını isteyen ve ilişkiyi bitirmesi için ona baskı uygulayan evli sevgilisini tatmin etmek için Repkina'yı katlettiğini savundu.

Hargrove'un avukatı, Repkina'nın asıl katilinin onu Hargrove'la nişanlandığı için kıskançlık nedeniyle katleden Chavez olduğunu öne sürmüştü.

Zamanda yolculuk etmeyi araştırmış

Dedektif Chris Dale, Repkina'nın hayatını kaybetmesinin sonrasında adamın zamanda yolculuğu araştırdığını söylendiğini belirtti.

Hargrove, zamanda geçmişe gitmek için WhatsApp üzerinden kurduğu iletişim ile zamanda nasıl yolculuk yapacağına dair yardım istemeye gayret ettiği tespit edildi.

Hargrove, duruşması ileri bir tarihte görüleceği için henüz ceza almadı. Oregon'da cinayet için zorunlu minimum ceza 25 yıl hapis.

Yorumlar (0)