"İslam'a en düşman ülke Fransa'dır"

Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Ahmed er-Raysuni, "Avrupa'daki Müslümanlara ırkçı tacizler Fransa'nın icadı" ifadelerini kullandı.

DÜNYA 21.11.2019, 07:10
"İslam'a en düşman ülke Fransa'dır"

"İslam'a en düşman ülke Fransa'dır" başlığıyla bir makale kaleme alan Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Ahmed er-Raysuni, Avrupa'daki Müslümanların maruz kaldığı ırkçı tacizlerin tamamının Fransa'nın icadı olduğunu belirtti.

Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Ahmed er-Raysuni, Avrupa'daki Müslümanların maruz kaldığı ırkçı, siyasi, yasal ve sosyal tacizlerin tamamının ilk önce Fransa'da icat edildiğini, orada dayatılarak denendiğini, daha sonra da diğer Avrupa ülkelerine ihraç edildiğini ifade etti.

Pek çok ülke ve rejimin, radikalizm ve terörle mücadele kılıfı altında Müslümanlarla savaştığının altını çizen Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Ahmed er-Raysuni, Fransa'nın İslam'a, kültürüne ve diline karşı artık açıktan savaş aşamasına geçtiğini dile getirdi. 

Avrupa'da en çok caminin kapatıldığı ve bu camileri açmak isteyenlerin pek çok engelle karşılaştığı ülkenin Fransa olduğunu kaydeden Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Ahmed er-Raysuni, Fransa'nın halen kendisini Afrika'daki sömürgeleri üzerinde vasi olarak gördüğünü ve buralardaki İslami faaliyetleri yok etmeye çalıştığını belirtti.

Yorumlar (0)