İngiliz polisinden Başbakan Sunak'a "tasmasız köpek" uyarısı

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile ailesinin Hyde Park'ta tasmasız köpek gezdirdiği anlara dair görüntüler, bir TikTok videosuna yansıdı. Görüntülere ilişkin açıklama yapan İngiliz polisi, parkta bulunan bir polis memurunun Sunak'ı uyardığını bildirdi. Uyarı üzerine köpeğe tasmasının takıldığı kaydedildi.

DÜNYA 15.03.2023, 08:39 15.03.2023, 17:18 Hakan Öksüz
İngiliz polisinden Başbakan Sunak'a "tasmasız köpek" uyarısı

Londra Metropolitan Polisi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ı ilginç bir nedenden dolayı uyardı. Tasmasız köpek gezdirmenin yasaklandığı Hyde Park'ta tasmasız köpeğini serbest bırakan Sunak ve ailesinin TikTok görüntüleri, polisi harekete geçirdi. Hyde Park'ta tasmasız köpek gezdiren Başbakan Rishi Sunak ile ailesine uyarı yapıldı. 

"Polis memuru uyardı, köpeğe tasması takıldı"

Metropolitan Polisi, Başbakan Sunak ve ailesinin "tasmasız köpek gezdirme görüntüleri" hakkında açıklamada bulundu. Polisin bu durumdan haberdar olduğu belirtildi. Açıklamada, "Parkta görevli bir polis memuru, Başbakan Sunak'a tasmasız köpek gezdirmenin yasak olduğunu söyledi. Bunun üzerine köpeğe yeniden tasma takıldı." denildi.

Emniyet kemersiz yolculuk nedeniyle cezaya çarptırılmıştı

Söz konusu TikTok videosunun ne zaman çekildiği hakkında bilgi verilmedi. Uyarı sonrası tasmanın takıldığı, herhangi bir işlemin uygulanmayacağı kaydedildi. Başbakan Rishi Sunak, daha önce de emniyet kemersiz yolculuk yapmasının görüntülere yansıması nedeniyle cezaya çarptırılmıştı. 

Yorumlar (0)