İngiliz çiftçilerden Başbakan’a nazik fırça!

Selden etkilenen bölgede bulunan çiftçileri ziyaret eden İngiltere Başbakanı Boris Johnson, günler sonra ziyaret ettiği için çiftçilerden fırça yedi. Çiftçilerin nezaket dolu fırçası karşısında Johnson ne yapacağını şaşırdı.

DÜNYA 14.11.2019, 13:40
İngiliz çiftçilerden Başbakan’a nazik fırça!

Etkili olan şiddetli yağış sonrası İngiltere’nin kuzeyinde meydana gelen selden yüzlerce çiftçi etkilenmişti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise selin vurduğu Güney Yorkshire bölgesinin Stainforth köyünü günler sonra ziyaret etti.

Çalışmalara katılan askerlerle görüşmek isteyen İngiltere Başbakın Boris Johnson, burada büyük şok yaşadı. Bölgede yaşayan çiftçiler kendilerini unutan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ı fırçaladı.

Ziyareti sırasında öfkeli bir kadın çiftçi tarafından durdurulan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, “çok geç kaldınız, hiç gelmeseydiniz” tepkisiyle karşılaştı.

Bir başka çiftçi de İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a “Geç kaldınız" diye kızarken, diğerleri de "Burada ne işiniz var, şimdiye kadar neredeydiniz?" diye sordu.

Yardım sözü veren İngiltere Başbakanı Boris Johnson bir başka çiftçiden, “Gerek yok” karşılığını aldı.

Bölgede çalışan bir çiftçi kadın da kendisi ile konuşmaya çalışan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’u tersleyerek, “Sizinle konuşmaktan dolayı mutlu değilim. Eğer bir sorun yoksa yaptığım işe devam edeceğim, izninizle” dedi.

İngiltere’de etkili olan şiddetli yağışlarda bir kişi yaşamını yitirmiş, en az bin kişinin tahliye edildiği bölgelerdeki tüm evleri su basmıştı.

Yorumlar (0)